Керівники «Укроборонпрому» мають пройти поліграф – президент

Президент Петро Порошенко звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну «Укроборонпром».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба адміністрації президента.

«Ми звертаємося до уряду з проханням забезпечити організацію досліджень на поліграфі всього керівного складу Державного концерну «Укроборонпром». Окремо підготуйте списки тих, хто має пройти дослідження. Прошу включити туди і керівників державних підприємств оборонно-промислового комплексу – і керівників підприємств, і тих, хто відповідає за фінансову діяльність», - сказав Порошенко під час наради із секретарем РНБО Олександром Турчиновим та його заступником Сергієм Кривоносом.

У випадку виявлення злочинів, Порошенко попросив передати відповідні результати досліджень поліграфа контррозвідці СБУ або у правоохоронні органи.

Крім того, президент заявив, що звернеться до Кабміну щодо «негайного фінансування міжнародного аудиту концерну «Укроборонпром». Він додав, що рішення має бути прийнято вже в квітні.

Порошенко також наголосив, що Державна аудиторська служба повинна окремо, не в якості міжнародного аудиту, перевірити «Укроборонпром».

Глава держави також хоче долучити до перевірки громадські організації.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО