Через вибухи в Кропивницькому оголосили підозру двом особам

За фактом масштабних вибухів у Кропивницькому на газозаправній станції двом особам оголосили підозру в порушенні правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Повідомляється, що зараз прокуратура готує до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство буде наполягати на утриманні під вартою. Підозру оголосили керівнику ТОВ «Елан-Ві» та головного інженера цього підприємства.

Нагадаємо, у прокуратурі раніше повідомляли причину вибухів. Вибухи у Кропивницького на газозаправній станції сталися через порушення техніки безпеки при транспортуванні і перекачуванні газу.

Зазначимо, що у Кропивницького вчора ввечері, 27 березня, прогриміло кілька сильних вибухів. Пізніше стало відомо, що вибухнула газова заправка. Місцеві ЗМІ повідомляли, що в мікрорайоні Ковалівка немає електрики. У сусідніх будинках вибуховою хвилею вибило вікна. У результаті вибухів постраждали четверо людей.

Поліція відкрила кримінальне провадження через вибухи у Кропивницькому. Інформацію по даному факту внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО