Марчук розповів, коли розпочнеться ремонт мосту на «Станиці Луганській»

Україна готова відремонтувати міст на лінії розмежування в «Станиці Луганській» за умови «режиму тиші».

Як пише «Слово і Діло», про це заявив представник України в Тристоронній контактній групі Євген Марчук, повідомляє «Прямий».

Марчук зазначив, що на цю пропозицію Росія не погодилась.

«Україна заявила, що сама може відновити міст. Росія виступила проти цієї ідеї, щоб у випадку атаки могли пройти танки по мосту. Росія затягує це питання протягом декількох років... Україна готова приступити до практичного будівництва цього мосту», - заявив він. Марчук додав, що для ремонту мосту необхідно, щоб був оголошений «режим тиші»

Також представник України в Тристоронній контактній групі додав, що відновлення мосту суто в «інтересах цивільного населення».

Нагадаємо, міст у Станиці Луганській був підірваний на початку 2015 року. Зараз в районі цього мосту розташований єдиний пункт пропуску в регіоні. Через пошкодження мосту КПВВ «Станиця Луганська» обслуговує тільки пішоходів.

Як писало «Слово і Діло», у районі проведення операції Об‘єднаних сил на Донбасі 24 березня російські окупаційні війська тричі обстріляли позиції українських підрозділів, 25 березня поранено двох військових.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО