Демонтаж Шулявського мосту: Кличко вночі перевірив готовність робіт

Мер Києва Віталій Кличко перевірив готовність робіт з демонтажу Шулявського шляхопроводу, які розпочинаються цієї ночі. За словами Кличка, старт будівництва нового мосту планується в квітні.

Про це він написав у Facebook у ніч на неділю.

«З'їздив вночі на будівельний майданчик біля Шулявського шляхопроводу. Тут все напоготові. Цієї ночі ми розпочинаємо роботи з демонтажу шляхопроводу. А старт будівництва нового мосту плануємо в квітні», - повідомив мер.

За його словами, до кінця року має бути здійснений великий обсяг робіт зі зведення цього об'єкту.

«Для цього нам також потрібно знести частину цеху номер 5 заводу «Більшовик». Там буде побудована нова частина транспортної розв'язки», - повідомив мер.

Кличко заявив, що, за оцінками фахівців, роботи зі зведення нового шляхопроводу триватимуть 17 місяців. Загальна їх вартість - близько 1 млрд гривень.

«Це буде сучасний об’єкт транспортної інфраструктури столиці. Також на новому шляхопроводі облаштуємо і велодоріжки», - додав Кличко.

Зазначається, що роботи з реконструкції транспортної розв’язки триватимуть на перетині вулиць Вадима Гетьмана - Олександра Довженка та проспекту Перемоги.

Нагадаємо, з 17 березня на час реконструкції Шулявського шляхопроводу у роботу наземного громадського транспорту вносяться зміни, рух тролейбусів маршрутів №№ 22, 27 та 42 закривається.

Додамо, Шулявський міст частково обвалився 27 лютого 2017 року.

Відзначимо, 1 березня 2017 року міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що реалізація проекту будівництва нового шляхопроводу на Шулявці буде розпочата вже у 2017 році.

Детальніше про те, що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян» - за посиланням.

Також, аналітики порталу підвели підсумки чотирьох років роботи Кличка на посаді мера міста.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО