Корупція в «Укроборонпромі»: НАБУ заявило про початок службового розслідування

Управління внутрішнього контролю НАБУ почало службове розслідування за фактами можливих неправомірних дій працівників Бюро, пов'язаних із фігурантами журналістського розслідування про розкрадання в «Укроборонпромі».

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, пише «Слово і Діло» у вівторок, 12 березня.

У НАБУ стверджують, що розпочали внутрішнє розслідування ще до виходу останнього випуску програми «Наші гроші».

«На даний момент службове розслідування триває. Також запевняємо у всебічному сприянні слідчим Державним бюро розслідувань у проведенні розпочатого ними розслідування за фактами, оприлюдненими BIHUS.info», - йдеться в повідомленні.

«Ми готові забезпечити повний доступ до тих матеріалів, які будуть потрібні ДБР, провести службове розслідування абсолютно незалежним слідчим підрозділом, яким є Управління внутрішнього контролю антикорупційного бюро та дати відповіді на всі питання, які будуть», - повідомив Директор НАБУ Артем Ситник в оприлюдненому відео.

Нагадаємо, 25 лютого вийшли дві перші серії журналістського розслідування Bihus.Info (програма «Наші гроші») про закупівлі контрабандних російських деталей через фірми-прокладки за завищеними в 2-4 рази цінами. Названі такі фігуранти справи, як екс-заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, його син Ігор; Віталій Жуков та керівник фірми «Оптімумспецдеталь» Андрій Рогоза.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО