Кривонос зняв свою кандидатуру на виборах президента України

Кандидат в президенти України від парії «Воїни АТО» Сергій Кривонос зняв свою кандидатуру на виборах президента України.

Як пише «Слово і Діло» про це він повідомив в Facebook.

«Я не маю морального права дозволити собі бути дешевим популістом та забивати людям голову пустими обіцянками, як це роблять деякі інші кандидати. Я виважено оцінюю кожен свій крок. Тому, поки йде війна і вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені прийшлося прийняти зважене та дуже не просте для себе рішення щодо зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост президента України. Я роблю це на користь громадян та майбутнього України! Вважаю сьогодні в тих умовах, яких знаходиться держава, не доцільним зміну верховного головнокомандувача Збройних Сил України», - написав він.

Нагадаємо, Кривонос особисто командував обороною Краматорського аеродрому, з жовтня 2014 року був начальником Управління спеціальних операцій Генерального штабу. Подивимося, що військовослужбовець-розвідник задекларував як претендент на посаду глави держави.

Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року. ЦВК зараєструвала 44 кандидатів. Однак Андрій Садовий відмовився від участі у виборах президента на користь Анатолія Гриценка.

Також партія «Сила людей» вирішила відкликати свого кандидата Дмитра Гнапа з президентських виборів 2019 року.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО