«Укроборонпром» позиватиметься до журналістів – Луценко

Державний концерн «Укроборонпром» та заступник секретаря РНБО Олег Гладковський можуть позиватися проти журналістів програми «Наші гроші».

Як пише «Слово і Діло», про це в парламенті заявила представниця президента Ірина Луценко.

«Наскільки мені відомо, «Укроборонпром» і Олег Гладковський позиватимуться проти журналістів. Щоб вони або вибачились, або навели неспростовні докази», - сказала Луценко.

«Бо складається дивна ситуація. Щойно ми почали говорити про розкрадання в армії попередніх років, одразу з'являється якась історія з 2015 року й скидається перед виборами», - додала представниця президента.

За її словами, факти із розслідування «Наших грошей» були основою для кримінальної справи, яку розслідували НАБУ і САП ще у 2015 році. Але жодних результатів чи підозрюваних названо не було.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, оточення президента курує розкрадання оборонки.

За інформацією журналістів, син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.

Повідомлялося, що Гладковський-молодший, якому на той момент було 22 роки, разом із партнерами організував приблизно в 2015 році постачання контрабандних російських деталей для військової техніки.

При цьому державні оборонні підприємства переплачували за товар у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво концерну «Укроборонпром» знало про шахрайські оборудки й давало на них згоду.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО