Порошенко пояснив, чому йде у президенти на наступний строк

Президент України Петро Порошенко заявив, що вдруге балотується на посаду глави держави для того, щоб не дозволити популістам знищити все зроблене за попередні п'ять років.

Про це він сказав 9 лютого в Києві на всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог», передає Слово і Діло

«Щоб завершити будівництво сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця, щоб підготувати країну до вступу в Європейський союз і НАТО, щоб не дати популістам помножити на нуль усе, що вистраждали, витерпіли, вимучили наші люди, наш народ, я прийняв рішення стати кандидатом удруге на посаду президента України», - заявив Порошенко.

Він також підкреслив, що у сфері економіки у його команди є переконливі аргументи для діалогу з тими, хто ще не визначився.

Президент вказав, що в лютому 2014 року на казначейському рахунку України було тільки 108 тис. грн, а станом на 9 лютого 2019 року – майже 18 млрд грн.

«Це відповідь. І кожна копійка, зароблена українськими платниками податків, – детінізована із корупційних потоків і спрямована в український бюджет», - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, 3 лютого, чинний президент України Порошенко подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на президентських виборах 2019 року.

Також відзначимо, стільки кандидатів, як на цих виборах, не було ще ні в одній президентської виборчої кампанії з часів здобуття Україною незалежності.

Як з'ясувало «Слово і Діло», Порошенко став краще виконувати свої обіцянки в 2018 році.

Більше про те, що обіцяє президент в нашому матеріалі «Реальні справи, а не брехливі обіцянки»: як Порошенко застосовує своє гасло на практиці.

Реакції на рішення Порошенко йти на другий термін в соціальних мережах зібрало «Слово і Діло».

Нагадаємо, про передвиборчі обіцянки всіх кандидатів в президенти можна прочитати в нашому розділі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО