Садовий розповів, хто виконуватиме його обов'язки у Львові

На час відсутності у Львові міського голови Андрія Садового, який балотується в президенти від «Самопомочі», його обов'язки виконуватиме заступник із питань економіки та фінансів Геннадій Васьків.

Про це Садовий повідомив у Facebook, пише «Слово і Діло».

«На час відсутності обов'язки міського голови виконує заступник із питань економіки та фінансів Геннадій Васьків. Всі виборчі поїздки здійснюю за рахунок відпустки, на який маю право як кандидат в президенти, і за власні кошти», - заявив Садовий.

У той же час Садовий спростував інформацію, яка з'явилася в ЗМІ щодо його переїзду разом із родиною до Києва.

«Багато питань від медіа, де я і сім'я. Поширюють фейк, що я вивіз сім'ю зі Львова. Нісенітниця. Вчора перебував на Франківщині. Сьогодні на засіданні штабу в Києві. Багато зустрічей з осередками. У суботу - у Львові. Зі мною в поїздках по всій Україні, яких буде багато, часто буде дружина Катерина. Хлопців, як мінімум до кінця навчального року, забирати до Києва не планую», - заявив Садовий.

Як повідомлялося, Садового висунули кандидатом в президенти на з'їзді партії «Самопоміч» 3 січня. У той же день він подав документи на реєстрацію до Центральної виборчої комісії. Станом на 8 січня ЦВК на своєму засіданні схвалила рішення про реєстрацію Андрія Садового.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО