Рішення ЄС про продовження санкцій проти Росії завтра набуде чинності

Завтра, 29 грудня, набуде чинності рішення Європейського Союзу про продовження санкцій проти Росії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється в Офіційному журналі ЄС.

Повідомляється, що рішення про продовження санкцій набуває чинності наступного дня після його публікації в журналі ЄС. Зазначимо, дія санкцій проти Росії продовжується до 31 липня 2019 року.

Нагадаємо, цього тижня Україна розширила санкції проти Росії. Санкції поширюються на російські компанії, бізнесменів, політиків і депутатів, працівників силових структур, які активно підтримували або сприяли агресивних дій проти України.

Крім того, до санкційного списку увійшли ті, хто атакував українські кораблі в Керченській протоці й був причетний до незаконних судових процесів над затриманими моряками.

До цього Росія розширила санкції проти України, доповнивши нардепами від «Опоблоку» Євгеном Балицьким, Михайлом Добкіним та Олександром Вілкулом, а також низкою інших політиків. Також до списку включені «Укроноборпром», «Укрспецекспорт», Укрексімбанк та інші компанії.

Крім того, в списку перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, міністр у справах ветеранів Ірина Фріз, нардеп від «Батьківщини» Ігор Луценко.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО