Зведення штабу ООС 19 листопада: 16 обстрілів, втрат немає

За минулу добу бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, без втрат, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію штабу ООС.

«Російські окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 5 разів застосовував озброєння, заборонене мінськими угодами, в тому числі і артилерію... В ході бойових дій жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - йдеться в звіті.

З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї незаконні збройні формування обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Жолобок, Новотошківське, Світлодарськ, Майське, Верхньоторецьке, Авдіївка, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове.

Крім того, на опорні пункти ООС поблизу Новотошківського і Світлодарська противник здійснював вогневий вплив із мінометів калібру 120-мм. Позиції Об'єднаних сил в районах Майського і Жолобка бойовики обстрілювали з мінометів 82-го калібру і артилерії калібру 122-мм.

За даними української розвідки, протягом 18 листопада, троє бойовики було знищено і ще 4-о - поранені.

«З початку доби, ворог, з мінометів калібру 120-мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, здійснив обстріл наших позицій в районі Жолобка. Втрат не допущено», - додали в штабі ООС.

Нагадаємо, США виступають за розміщення місії ООН на Донбасі.

Також стало відомо, на Донбас вирушила нова партія гуманітарної допомоги.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО