Завод у Порошенка купить Тігіпко

Група ТАС Сергія Тігіпка досягла попередньої домовленості про купівлю ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-службі групи.

«Наразі до Антимонопольного комітету подана заява щодо можливості придбання акцій ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському». Після отримання дозволу від регулятора сторони мають намір продовжити роботу зі здійснення угоди», – сказали в прес-службі.

«Вартість і терміни завершення угоди не розголошуються. Про плани групи ТАС щодо подальшого розвитку підприємства буде повідомлено після отримання рішення від Антимонопольного комітету», – відзначили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що фонд «Прайм Ессетс Капітал», який керує активами Петра Порошенка, досяг принципової угоди про продаж заводу «Кузня на Рибальському» вітчизняному покупцю.

Також стало відомо, що в серпні понад 60 тис. кв. м нерухомості заводу «Кузня на Рибальському» президента Петра Порошенка та його соратника Ігоря Кононенка передали компанії «Буд-Реновація».

Найбільший акціонер заводу «Кузня на Рибальському» – фонд «Прайм Ессетс Капітал» Петра Порошенка з пакетом 82,5% акцій. Ще 11,5% акцій підприємства належать фонду ВІК Ігоря Кононенко.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО