Суд скасував арешт рахунків «Укргазвидобування»

Діяльність компанії «Укргазвидобування» залишається заблокованою, незважаючи на рішення Верховного суду України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії у вівторок, 4 вересня, пише «Слово і Діло».

В «Укргазвидобуванні» відзначили, що 30 серпня Верховний суд зупинив виконання рішення Господарського суду Києва від 17 серпня, згідно з яким був накладений арешт на грошові кошти на всіх рахунках підприємства, повністю заблокувавши діяльність компанії.

«Незважаючи на цю постанову Верховного суду й те, що 31 серпня юристи «Укргазвидобування» подали до Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції всі необхідні документи для скасування примусового стягнення, виконавчі дії з виконання рішення Господарського суду міста Києва від 17.08.2017 року державним виконавцем не зупинене», – йдеться в повідомленні.

«Укргазвидобування» наполягає на негайному виконанні рішення Верховного суду. В компанії також сподіваються, що в ситуації з зупинкою виконавчих дій, державний виконавець буде діяти так само оперативно, як діяв при відкритті провадження та накладення арешту.

Раніше суд заарештував екс-заступника голови «Укргазвидобування». Незабаром він вийшов на свободу під заставу в три мільйони гривень.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО