Екс-голові ДСНС Бочковському почали виплачувати зарплату

Поновленому за рішенням суду колишньому голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському почали виплачувати зарплату.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив його адвокат Ігор Федоренко в коментарі Українським новинам.

«Ось буквально напередодні йому виплатили першу зарплату. Тобто почали фактично виконувати рішення суду. Це вже прогрес», - зазначив Федоренко.

Він підкреслив, що згідно з рішенням суду, Бочковському повинні виплатити близько 500 тис. гривень за вимушений прогул. На цей момент, за словами Федоренка, була виплачена місячна зарплата в розмірі близько 15 тис. гривень.

Нагадаємо, суд визнав незаконним звільнення Бочковського і відновив його на посаді глави Держслужби з НС. Екс-чиновнику повинні компенсувати заробітну плату, яка не виплачувалася з моменту звільнення.

Пізніше, 27 квітня, Бочковський прибув на своє місце роботи, однак потрапити в кабінет не зміг. У ДСНС заявили, що його допустять до роботи тільки після відповідного рішення уряду.

Глава МВС, у чиєму управлінні й знаходиться ДСНС, Арсен Аваков неодноразово заявляв, що Бочковський не працюватиме керівником відомства.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО