У Києві пожежа біля ТЕЦ-6

У понеділок у Києві виникла пожежа на відкритій території на вулиці Пухівській у Деснянському районі столиці.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє київське управління ДСНС.

Інформація про спалах була отримана о 14:18. До місця виклику негайно були відправлені пожежні з найближчих підрозділів.

«Після прибуття було встановлено, що горить трав'яний настил на території близько 3 гектарів. Не гаючи часу, пожежні відразу ж приступили до гасіння пожежі», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що гасіння пожежі здійснюється за допомогою підвезення води з найближчих джерел. Щоб запобігти поширенню пожежі на велику площу, за периметром за допомогою автотракторної техніки були проорані смуги землі.

Зараз на місці працюють 7 одиниць техніки та 20 осіб персонального складу ДСНС. Гасіння пожежі поки триває. Причина його виникнення з'ясовується.

Зазначимо, що неподалік, на вулиці Пухівській, 16, розташована ТЕЦ-6, яка забезпечує електроенергією й теплом північні та північно-східні райони Києва.

Нагадаємо, вранці 5 червня в Чорнобильській зоні відчуження сталося загоряння сухої трави з подальшим поширенням пожежі в лісовий масив на площі близько 10 га. Пожежу ліквідували ввечері 8 червня.

Раніше погасили лісову пожежу в Херсонській області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО