Лісову пожежу в Херсонській області локалізовано

Читать на русском
Пожежу, що виникла на території на території Олешковского лісомисливського господарства, вдалося локалізувати.

Пожежу, що виникла на території на території Олешковского лісомисливського господарства, вдалося локалізувати.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС України, пише «Слово і Діло».

Матіос розповів, що спричинило вибухи боєприпасів під БалаклієюДиверсію на складах Міноборони у Балаклії, яка сталася у березні 2017 року, влаштували за допомогою безпілотника, який є на озброєнні російської армії.

Зокрема, повідомляється, що станом на 7:00 31 травня ознак горіння не спостерігається. Згідно з інформацією рятувальників, всього з початку робіт авіацією здійснено 116 скидів води (495,5 тонн води), а саме: літаками АН-32П ДСНС 47 скидів (376 тонн води) і вертольотом МІ-8 Міноборони 69 скидів (119,5 тонн води). За добу авіацією ДСНС скоєно 8 скидів (64 тонн).

До ліквідації пожежі було залучено 422 осіб і 98 одиниць техніки, з них від ДСНС 229 чол. і 54 одиниці техніки, у тому числі 4 одиниці авіаційної техніки (від ДСНС 2 літаки АН-32П і 1 вертоліт «Єврокоптер», від Міноборони - гелікоптер МІ-8), від лісового господарства 102 чол. і 38 одиниць техніки, з них 5 тракторів, від Міноборони 84 осіб та 4 одиниць техніки, від МВС-7 осіб та 2 одиниці техніки.

Нагадаємо, що пожежа виникла 28 травня, близько 13:30 біля села Раденськ Олешківського району.

Як повідомлялося раніше, ймовірною причиною лісової пожежі в Херсонській області на території Олешковского лісомисливського господарства вважають підпал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: