Найєм розповів нові подробиці нападу на себе

Народний депутат Мустафа Найєм, на якого напали під час дорожнього конфлікту, заявив, що бійок було дві.

Як передає «Слово і Діло», в коментарі «Українській правді» він розповів, що інцидент почався о 17:25. Після перших ударів, які були о 17:37, Найєм побіг за нападниками до вулиці Скоропадського. Там сталася друга бійка.

«Спочатку вони побігли до «Метрограда», потім забігли до «Арени», бігали там, потім вибігли з «Арени» на Скоропадського. Там мене наздогнав ще один ззаду, повалив на проїжджу частину. Потім я побіг за ним, наздогнав, стрибнув на нього й, уже не пам'ятаю як, впав головою на асфальт – у мене там забій сильний, і вже на землі вони били втрьох ногами недовго», – зазначив нардеп.

У другому епізоді брав участь Тімербілатов Умал Русланович, який згодом був затриманий.

Найєм висловив здивування, як учасник першого епізоду бійки Магомед-Амін Саїтов встиг вилетіти з Києва.

«Інцидент почався о 17:25 – це був мій перший дзвінок до поліції, потім ми ще хвилин 10 сперечалися, потім приїхав цей хлопець (імовірно, Магомед-Амін Саїтов – ред.) і стався удар, потім ми з цим хлопцем гналися один за одним хвилин 15. Це вже шоста з чимось. Він не міг фізично дістатися аеропорту й сісти на рейс. Це нереально за часом – доїхати до Борисполя або Жулян, встигнути на реєстрацію й полетіти. Я вже не кажу про документи», – додав він.

Нагадаємо, напад на Найєма здійснили 30 квітня. Йому зламали щелепу. Нардеп пояснив, що це був дорожній конфлікт і його професійна діяльність тут ні до чого.

Пізніше Найєм заявив, що один із учасників конфлікту, якого не затримала поліція, вилетів до Баку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО