Побиття Найєма: чотирьом нападникам оголошено про підозру

Прокуратура Києва N10 оголосила про підозру всім чотирьом зловмисникам, причетним до побиття народного депутата Мустафи Найєма.

Про це повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець в коментарі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Затриманим оголошено про підозру за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.

«На даний час їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 296 КК, їх дії були кваліфіковані як хуліганство, вчинене групою осіб», - заявила Максимець.

Заочно оголошено про підозру ще одній людині, яка безпосередньо завдала депутату удар в обличчя, проте знила з місця інциденту і не була затримана.

«Сьогодні також прокуратурою було погоджено заочне повідомлення про підозру четвертому учаснику цього конфлікту, який безпосередньо вдарив в обличчя народного депутата, але зник з місця події. Його дії кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу: крім ст. 296 йому також інкримінували ст. 122, це умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості. В даний час готуються матеріали для оголошення його в розшук, оскільки він ховається від органу досудового розслідування», - заявила Максимець.

Також в справі про побиття нардепа було відкрито ще одне провадження.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО