У НАЗК створили стратегію розвитку діяльності

У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) створили стратегію розвитку діяльності.

Про це на позачерговому засіданні НАЗК повідомила голова відомства Наталія Корчак, передає кореспондент «РБК-Україна», пише «Слово і Діло».

Відзначимо, що термін повноважень Наталії Корчак спливає 28 березня 2018 року.

«Перед тим, як ми перейдемо до обговорення кандидатур, я хочу висловити слова подяки всім, хто пройшов зі мною весь шлях становлення. Тепер у нас є стратегія розвитку діяльності. Ми реалізуємо основне завдання – формування антикорупційної політики. Сьогодні ми будемо голосувати за другий проект доповіді», – сказала Корчак.

Корчак зазначила, що за час перебування на посаді в НАЗК було зроблено багато, й висловила сподівання, що новий голова «продовжуватиме все те, що зародилося раніше».

«За два роки перебування на посаді ... Орган є й він дійсний. Ми змогли досягти багато чого. Найближчим часом ми будемо презентувати реєстр корупціонерів. І критика, яка лунає на нашу адресу, свідчить про те, що наша діяльність виправдана», – сказала Корчак.

Нагадаємо, Наталія Корчак під час роботи на посаді голови НАЗК відзначилася кількома скандалами, зокрема розміром премій.

Новим керівником Національного агентства з питань запобігання корупції обрали Олександра Мангула.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО