Порошенко вдячний СБУ за справи проти Савченко і Саакашвілі

Президент України Петро Порошенко заявив, що викриття лідера партії Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі і депутата Надії Савченко гідно увійти в підручники для спецслужб.

Як інформує «Слово і Діло», про це голова держави заявив 24 березня на урочистостях з нагоди 26-ї річниці діяльності СБУ, пише Українська правда.

«Протягом двох останніх місяців СБУ провела дві масштабні операції, які гідні сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбистів. Спочатку був блискуче викритий і легально задокументований зв'язок табору протесту під Верховною Радою», - зазначив глава держави.

Він підкреслив, що більш важливим є майстерне викриття ворожого гнізда, яке готувало масштабні теракти з численними жертвами.

«Вони готували, як вони це називали, теорію керованого хаосу - державний переворот в Україні в інтересах Росії», - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, Савченко підозрюється в причетності до підготовки державного перевороту в Україні і плануванні теракту в парламенті. Раніше її позбавили депутатської недоторканності, а після цього затримали співробітники СБУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО