Нова комендантська година. В окупованому Луганську збільшилася кількість бойовиків

Жителі окупованого Луганська не можуть купити заздалегідь квитки на автобуси, щоб виїхати до Станиці Луганської.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Ліга.net із посиланням на місцевих жителів.

«Намагалася купити квиток на 14 березня, але не змогла. Сказали, не продають, натовп людей зараз на автовокзалі», – сказала луганчанка Марина.

За словами іншого співрозмовника агентства, продаж квитків припинили поки на два дні.

«Ніхто нічого не пояснює. Вони (бойовики – ред.) просто знущаються над нами, багато хто намагається виїхати в порядку живої черги», – розповів чоловік.

Місцеві жителі розповідають, що для того, щоб дістатися до Станиці вранці, потрібно прокинутись о 4:00.

«О 4:00 виїхати тільки на автовокзал, записатися в чергу, потім купити квиток, за списком зайти в автобус, і лише тоді ти зможеш бути на пункті пропуску (бойовиків – ред.) до моменту відкриття», – підкреслила Марина.

Терористи також заборонили приватному транспорту й таксі проїзд в напрямку лінії розмежування.

За словами луганчанки Марини, багато людей перетинають лінію розмежування, тому що працюють у Станиці або ж їдуть за продуктами.

Крім того, бойовики посилили патрулювання в тимчасово окупованому Луганську й перевіряють документи в місцевих жителів.   «Їх (бойовиків – ред.) стало значно більше не лише в центрі, але й повсюди в місті. Без зброї, але у формі. Зупиняють навіть о 16:00, перевіряють паспорти», – зазначив Сергій.

Він уточнив, що так звана комендантська година також продовжує діяти, тому багато хто намагається потрапити додому в світлий час доби.

Нагадаємо, ГПУ оголосила екс-ватажка «ЛНР» у розшук.

Також ЗСУ взяли в полон сепаратиста під Луганськом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО