Лотерея для АМКУ. Чому комітет не зібрав кворум

Антимонопольний комітет України (АМКУ) не зміг затвердити звіт про дослідження лотерейного ринку через відсутність кворуму.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила уповноважена АМКУ Агія Загребельська, пише «Слово і Діло».

За її словами, АМКУ протягом дев’яти місяців досліджував лотерейний ринок. 1 лютого звіт про дослідження мали затвердити на засіданні і потім презентувати громадськості, однак для цього не вистачило кворуму. Але звіт таки був презентований.

«Сьогодні (1 лютого - ред.) ми планували засідання Комітету. Але, на жаль, вперше ми не змогли на такий важливий захід зібрати кворум, немає п’яти членів Комітету, та ми вимушені презентувати результати в такій правовій площині. Мабуть, включились сили, яких не влаштовують результати дослідження, які ви побачили та почули сьогодні (1 лютого - ред.)», - написала Загребельська.

Вона додала, що для кворуму вистачило б присутності голови АМКУ Юрія Терентьєва, однак, за незрозумілих обставин, він прийшов на засідання вже після презентації звіту.

«Відразу по закінченню нашої презентації голова Комітету прийшов на засідання, дуже шкода, що він був зайнятий саме в час розгляду цього питання. На жаль, без нього не було кворуму, необхідного для проведення саме засідання Комітету, яке було заплановано», - написала Загребельська.

Уповноважена АМКУ повідомила, що остаточне рішення стосовно звіту щодо лотерейного ринку АМКУ тепер планує приймати через 2-3 тижні. До цього часу учасники та експерти ринку можуть додавати свої пропозиції.

Після затвердження звіт буде направлений на розгляд Кабміну для прийняття відповідних рішень та вживання заходів.

Нагадаємо, АМКУ не підтримав проект Мінфіна про лотереї.

Також в «Українській національній лотереї» прокоментували виграш Ляшка.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО