Трамп ініціює скасування лотереї грін-кард

Читать на русском
Трамп виступив за скасування лотереї uрін-кард. Президент США пленує позбутися ланцюгової міграції.

Президент США Дональд Трамп заявив про намір почати роботу над скасуванням «лотереї різноманітності» (Diversity VISA) для отримання посвідки на проживання.

Про це він заявив під час засідання в Білому Домі, повідомляє CNN, передає «Слово і Діло».

«Я збираюся попросити Конгрес негайно ініціювати роботу з метою позбутися від цієї програми. Лотерея різноманітності, лотерея різноманітності. Звучить красиво, але це зовсім гарно. Воно ніколи не було красиво, і ми проти цього »- сказав він.

За словами Трампа, США повинні позбутися ланцюгової міграції.

Раніше цього дня Трамп уже закликав до скасування лотереї грін-кард. Його заява прозвучала після того, як стало відомо, що виконавець теракту в Нью-Йорку прибув в США за програмою «лотерея різноманітності».

США розширили санкції проти ІрануСША розширили список санкцій щодо Ірану. Відповідну інформацію розповсюдило Управління з контролю над іноземними активами міністерства фінансів США.

Нагадаємо, вид на проживання в США можна виграти в інтернет-лотереї, яка щороку проводиться урядом США. Одна з цілей лотереї - заохочувати імміграцію в США людей з країн, іммігранти з яких в США практично не представлені. Дональд Трамп уже неодноразово виступав з ініціативами по обмеженню імміграції в США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: