Пімахова вважає ранковий візит НАБУ до її квартири помстою

Заступниця голови Державної міграційної служби Діна Пімахова розповіла про обшуки представниками НАБУ 24 січня в її квартирі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланнм на «Еспресо».

За її словами, працівники НАБУ прийшли проводити обшуки о 7:40.

«Я попросила їх почекати 10 хвилин, поки приїде мій адвокат і будемо проводити слідчі дії. На що вони відповіли, що чекати не будуть, і почали злам дверей. Вони зламали двері й зайшли», – розповіла Пімахова.

Вона наголосила, що надала повний доступ до всіх речей. За її словами, гроші або інші речі, які можуть свідчити про зловживання, в неї були відсутні. Також Пімахова наголосила, що підозру їй не вручали.

«Працівники НАБУ дуже уважно провели обшук. Слідчі дії завершені, далі буде проводитися слідство. Це стосується справи щодо пропозиції мені хабара в розмірі 30 тисяч доларів. Чекаємо результатів слідства», – додала вона.

Пімахова також наголосила, що співпрацюватиме зі слідством, а сьогоднішні дії НАБУ розцінює як помсту за заяву щрдо працівника НАБУ Сергія Тітенкова.

«Розцінюю це як помсту за ті дії, які мною були здійснені щодо працівників НАБУ, а саме написання заяви на Тітенкова і в підсумку його затримання», – сказала вона.

Заступниця голови ДМС розповіла, що адвокат викликав поліцію під час обшуку, тому що були зафіксовані деякі порушення. Також паралельно проводився обшук в її робочому кабінеті.

Раніше стало відомо, що представники НАБУ проводять обшук вдома у Пімахової. Згодом адвокат Пімахової Богдан Хмельницький підтвердив, що в помешканні чиновниці проводять обшуки, й розповів, чому.

Нагадаємо, заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко повідомив, що як тільки НАБУ та САП зберуть достатньо доказів, Пімаховій повідомлять про підозру.

Раніше в Бюро заявили, що Пімахова не була ключовим об'єктом спецоперації. Метою розслідування було розкриття групи людей.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО