На автодорогах Київської області відкрились пункти обігріву

На період ускладнення погодних умов на автодорогах міжнародного значення Київської області обмежено в'їзд великовантажних та великогабаритних транспортних засобів.

Обмеження триватиме на період снігопаду. У зв'язку з цим були відкриті пункти обігріву для водіїв. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Київській області, пише «Слово і Діло».

Так, 17 січня на автодорозі «Київ - Одеса» обласні поліцейські за допомогою квадрокоптера відстежували наявність пробок і виявляли автотранспорт, який потрапив в снігові замети. Надалі координували спецтехніку на місцяї, яка допомагала усунути дорожні негаразди.

Пункти обігріву відкриті на таких автодорогах: «Київ - Харків» - 126 км, «Київ - Одеса» - 78 км, «Київ - Одеса» - 143 км, «Київ - Житомир» - 62 км, місто Переяслав-Хмельницький - в'їзд з боку Черкас.

У свою чергу Головне управління ДСНС України в місті Києві звертається до водіїв та мешканців столиці, а також до гостей з проханням не виїжджати за межі міста, щоб не опинитися в сніжному полоні на трасі. По можливості перенести всі заплановані поїздки на інший час.

Нагадаємо, через негоду в Україні сидить без світла понад 10 населених пунктів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО