Через снігопади в зоні АТО на блокпостах черги

У зоні АТО почалися сильні снігопади.

Як повідомляє кореспондент «Слово і Діло» з Донецької області, окремі ділянки доріг на передовій замело так, що навіть багатотонні військові машини пересуваються зі складнощами.

Під Авдіївкою декілька цивільних фур застрягли на дорогах і перегородили їх. Через снігопади на блокпості недалеко міста Часів Яр виникли черги. Проведення оглядів тут ускладнюється холодом і хуртовиною. У той же час, погодні умови впливають на інтенсивність обстрілів.

«Ми одночасно раді і не раді снігу. Зараз дуже погана видимість, так що ворог вже не може запускати своїкоптери, щоб прицілюватися і бити по нас артилерією, забороненої так званими Мінській угоді. Разом з цим, звичайно, зараз стало значно холодніше», - прокоментував нам офіцер однієї з десантних бригад.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», в зв'язку з погіршенням погодних умов, в зоні АТО побоюються, що ворог активніше почне застосовувати безпілотники.

Також стало відомо, що в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє та отримали бойові травми 5 українських військових. Вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО