Суд продовжив арешт фігурантам справи про вбивство Вороненкова

Голосіївський районний суд Києва за клопотанням столичної прокуратури продовжив термін арешту двом чоловікам, причетним до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Як інформує «Слово і Діло», про це в середу, 13 грудня, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«За клопотанням прокуратури Києва Голосіївський районний суд столиці продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом чоловікам, яких підозрюють у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова 23 березня 2017 року в Києві. За рішенням суду, термін тримання під вартою підозрюваних продовжений до 13 лютого 2018 року включно», – йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, 36-річному жителю міста Павлоград Дніпропетровської області (співучаснику вбивства, який виконував роль водія), а також його 39-річному спільнику, уродженцю Херсонської області, який брав участь в організації злочину й безпосередньо здійснював нагляд за Денисом Вороненковим, повідомили про підозру за статтею про умисне вбивство, скоєне за попередньою змовою групою осіб. Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні триває й перебуває на завершальній стадії.

Як повідомлялося, ГПУ просить Росію екстрадувати в Україну підозрюваного в замовному вбивстві колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова Володимира Тюріна.

Нещодавно вдова Вороненкова прокоментувала результати розслідування його вбивства.

Також повідомлялося, що суд РФ залишив майно Вороненкова під арештом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО