Обвинувачений у розбої син нардепа Попова відмовився давати свідчення

Син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова зі спільником відмовилися давати показання про розбійний напад.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає Громадське радіо, пише «Слово і Діло».

«Після спілкування з адвокатами, скориставшись 63 статтею Конституції, не дають показів», - повідомила Максимець.

Як наголошується, завтра, 28 листопада, прокурор звернеться до суду з клопотанням про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як розповіла Максимець, батько одного із затриманих нардеп Ігор Попов спілкувався зі своїм сином, але їй невідомо, чи намагався він вплинути на розслідування.

«Зараз ніхто не може вплинути ні на органи попереднього розслідування, ні на процесуальних керівників. Є свідки, є відеодокази скоєння злочину», - зазначила Максимець.

Крім того, за її словами, зараз прокуратура перевіряє інформацію про причетність затриманих до аналогічних злочинів, які були скоєні останнім часом на території міста Києва.

У прокуратурі зазначили, що хлопці затримані, їм інкримінується частина третя статті 187 - розбійний напад, поєднаний з проникненням у приміщення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що неповнолітнього сина народного депутата від фракції Радикальна партія Ігоря Попова затримали за розбійний напад на продуктовий магазин Святковий у Києві.

Невдовзі стало відомо, що Попов зізнався в скоєному.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО