Екс-радник Трампа пішов на співпрацю зі слідством – ЗМІ

Адвокат колишнього радника президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа Майкла Флінна оголосив юристам президентської команди, що припиняє зв'язку з ними з питань розслідування спецпрокурорjv Робертом Мюллером російського втручання в американські вибори.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство The Associated Press.

«Це рішення може бути сигналом того, що Флінн схиляється до співпраці з Мюллером, що веде розслідуванням, або ж веде переговори зі слідством щодо себе особисто», – йдеться в повідомленні агентства.

У ньому наголошується, що юристи всіх тих, хто потрапив під розслідування, діляться інформацією один із одним, проте «неетично продовжувати такі зв'язки в разі, коли хтось із об'єктів розслідування вступає в угоду зі слідством».

Адвокат Флінна відмовився коментувати інформацію. Крім того, аналогічне повідомлення було поширене також американською газетою New York Times.

Нагадаємо, в ЗМІ повідомили, що ще один фігурант розслідування російського втручання в американські вибори, екс-глава передвиборного штабу Трампа Пол Манафорт був частим гостем в Москві.

Раніше також стало відомо, що Україна готує нові запити по Манафорту.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО