Скандал: Мосійчук накинувся на Саакашвілі – відео

Депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук у розпалі суперечки в прямому ефірі накинувся на екс-голову Одеської області й лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

Як повідомляє «Слово і Діло», конфлікт стався під час програми «Український формат» на NewsOne.

Диспутуючи, Мосійчук запитав у Саакашвілі: він за Бандеру чи проти. На що Саакашвілі відповів, що він «за Україну». Однак Мосійчук звинуватив третього президента Грузії в корупції й підбіг до нього з милицею.

Дістатися до Саакашвілі розлюченому Мосійчуку завадив ведучий Василь Голованов, який спиною прикрив третього президента Грузії.

Мосійчук заявляв, що Саакашвілі не має права займатися політикою в Україні й має повернутися до Грузії.

Нагадаємо, екс-голова Одеської області Міхеіл Саакашвілі розкритикував депортацію вісьмох громадян Грузії з України, яких раніше СБУ видворила з країни. Самому грузинському політику відмовили в статусі біженця в Україні, а Грузія направила запит про його депортацію.

ГПУ в березні 2015 року вже відмовляла Грузії в екстрадиції Саакашвілі.

26 липня 2017 року в Державній міграційній службі України повідомили про те, що президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення Міхеіла Саакашвілі громадянства. Приводом для рішення став той факт, що екс-президент Грузії не згадав у анкеті про те, що перебуває в розшуку на батьківщині.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО