Луценко повідомив про затримання «корупційного кубла»

У Затоці в Одеській області та окружних районах правоохоронці 18 листопада провели спецоперацію із затримання п'ятьох чиновників, яких спіймали при отриманні хабарів.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Провели ще одну зачистку корупційного гнізда в Затоці в Одеській області. У результаті спільних дій ГСУ ГПУ та місцевої Нацполіції затримано на місці злочину начальника слідчого відділу Приморського ОП ГУ ПП в Одеській області, депутата Затоківської селищної ради, депутата Шабівськоі сільської ради Білгород-Дністровського району та начальника відділу з питань природокористування Одеської обласної ради під час вимагання та отримання від громадянки України грошових коштів в сумі 72 тис. дол. США», - написав генпрокурор.

«У той же час також проведена спецоперація, в результаті якої затримано на місці злочину начальника юридичного департаменту Затоківської селищної ради під час отримання від мешканки Одеської області неправомірної вигоди в сумі 135 тис. дол. США за вирішення питання про виділення Затоківською селищною радою громадянам у власність і оренду земельних ділянок», - повідомив Луценко.

Всі затримані були раніше підозрювані в кримінальному тиску на естонського інвестора і місцевих підприємців.

Раніше Луценко передав справу про фальсифікації в НАЗК до рук СБУ.

Нагадаємо, 17 листопада прокуратура затримала начальника військового університету.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО