Під Радою побили нардепа – відео

Біля будівлі Верховної Ради України учасники протесту побили народного депутата від БПП Олега Барну.

Про це Барна повідомив в ефірі «Радіо Свобода», передає «Слово і Діло».

На відео видно, що у нардепа під правим оком великий синець. «У АТО з сепаратистами було простіше. У всякому разі, бачили, хто ворог. Підступність, підлість, замовлення. Коли з натовпу 12 осіб або більше зі спини накидаються на одного - це не по-українськи. Я не впевнений, що ці знали про мене чи про мою позицію», - сказав політик.

На питання, чи підтримує він вимоги мітингувальників, Барна відповів позитивно, але за винятком ініціативи про перехід на пропорційну систему виборів.

Нагадаємо, в Києві під стінами Верховної Ради проходить акція протесту прихильників колишнього губернатора Одеської області, а нині лідера партії «Рух нових сил» Саакашвілі і ряду інших опозиційних політиків. Організатори та учасники заходу вимагають від парламенту скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство, зробивши партійні списки відкритими, а також створити антикорупційний суд.

В результаті зіткнень під будівлею Верховної Ради України 17 жовтня постраждали троє цивільних і один поліцейський, прізвище якого стало відомо.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО