Скандальна заступниця Авакова готує соціальний проект для жінок

Заступниця міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Анастасія Дєєва готує проект про жіноче наставництво.

Фотографію з відповідним підписом дівчина оприлоюднила на своєму закритому акаунті в одній із соцмереж, повідомляє «Слово і Діло».

«Стартує новий соціальний проект про наставництво жінок», – написала Дєєва англійською.

Нагадаємо, Анастасія Дєєва є заступником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з питань євроінтеграції. Дівчині 25 років, вона закінчила філософський факультет КНУ ім. Т. Г. Шевченка й досконало володіє англійською мовою. Незважаючи на молодий вік, Дєєва встигла пожити за кордоном – у Стокгольмі вона займалася зеленими технологіями, але вирішила повернутися в Україну.

У студентські роки Дєєва була помічницею депутата від Партії регіонів Леоніда Кожари. До призначення заступницею Авакова була радником у МВС. У цей період вона встигла потрапити в епіцентр скандалу, оскільки в мережі з'явилася її відверта фотосесія з оголеними грудьми.

У чому полягатиме її проект, Дєєва не пояснила. Відзначимо, що «жіноче наставництво» є досить широким поняттям і може стосуватися як допомоги в соціальній адаптації жінок, які повернулися з місць позбавлення волі, так і допомоги в організації бізнесу або успішнму «вливанню» в колектив на новому робочому місці.

Раніше Дєєва прокоментувала своє призначення заступницею Авакова.

Нагадаємо також, що заступниця Авакова розповіла про мобільні групи поліції, які боротимуться з домашнім насильством.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО