Пожежа в Одесі: відсторонений чиновник вийшов на роботу

Голова Київської райадміністрації Одеси Володимир Сушков, якого усунули з посади до закінчення розслідування трагедії в дитячому таборі Вікторія, вийшов на роботу.

Як передає Думська, у вівторок, 3 жовтня, чиновник вів переговори з мешканцями вулиці Ільфа і Петрова, які протестують проти встановлення паркану навколо школи №55, пише «Слово і Діло».

16 вересня мер Одеси Геннадій Труханов відсторонив від посади голову Київської райадміністрації Володимира Сушкова через пожежу в дитячому таборі Вікторія. Розслідування трагедії досі триває.

Нагадаємо, що 3 жовтня прокуратура Одеської області повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення колишньому заступнику міського голови Геннадія Труханова Зінаїді Цвірінько, яку раніше звільнили.

В Одесі в ніч на 16 вересня розпочалася пожежа в дитячому таборі Вікторія. Вогонь повністю знищив двоповерховий дерев'яний корпус, в якому на момент пожежі перебували 42 дитини.

У результаті пожежі загинули три дитини. Судмедексперти ідентифікували останки трьох дівчаток - 8-річної Софії Мазур, 9-річної Анастасії Кулініч і 12-річної Сніжани Арпентій.

Офіційно поліція розглядає версію про підпал, порушення правил пожежної безпеки та загоряння через використання електричних приладів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО