ДТП з Шуфричем: син депутата на чужому Bentley збив чоловіка

Увечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі в Києві автомобіль Bentley, за кермом якого знаходився син нардепа від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича, теж Нестор, скоїв наїзд на перехожого на пішохідному переході.

Про це повідомила прес-служба самого нардепа в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Нестор Шуфрич не залишав місце події, відразу вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення. На його прохання також викликали швидку допомогу. Нестор-молодший добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, авто не належить Шуфричу-молодшому, а ДТП сталося, коли син нардепа їхав повертати автомобіль в автосалон.

За інформацією, авто було взято для зйомок кліпу реп-виконавця зі сценічним ім'ям Pabl, який є товаришем Шуфрича-молодшого.

За попередньою інформацією, було «можливо перевищення швидкості».

«Нестор Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не покине територію України і буде перебувати в Києві та області, для чо добровільно здасть всі документи, що дозволяють виїзд за кордон», - заявляє прес-служба політика.

Потерпілий отримав перелом ноги, травму голови і вивих плеча.

Нагадаємо, раніше депутата-винуватця ДТП засудили до 6 років в'язниці.

Відзначимо, що в планах уряду посилити заходи покарання за водіння в нетверезому стані.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО