У США вже добу поспіль обговорюють вбрання дружини міністра фінансів

Дружину міністра фінансів США Стівена Мнучіна засудили за згадки модних брендів у соцмережах.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на The Washington Post.

Луїз Лінтон разом з чоловіком прилетіла на адміністративному літаку в Кентуккі в понеділок, 21 серпня, про що розповіла в Instagram. Вона також привела назви лейблів, продукцію яких носила під час подорожі. Серед них - Hermès, Tom Ford і Valentino.

Коли одна з інтернет-читачок розкритикувала такий опис поїздки, Лінтон заявила: «Ви думали, це була особиста поїздка?!» За її словами, вони з чоловіком заплатили до моменту подорожі більше податків, ніж звичайна громадянка США.

Потім Instagram Лінтон був переведений в приватний режим.

Відзначимо, Мнучін і Лінтон, яка є шотландською актрисою, одружені лише два місяці. Нещодавно вони повернулися з медового місяця.

Як зазначає The Washington Post, зазвичай міністри фінансів літають адміністративними літаками під час міжнародних подорожей, а всередині країни прийнято користуватися послугами домашніх перевізників.

Прес-секретар Мінфіну пояснив, що дана поїздка Мнучіна отримала необхідні дозволи і що подружжя оплатило вартість подорожі Лінтон. Він також розповів, що дружина міністра не отримала жодної фінансової компенсації за згадки модних брендів в Instagram.

Як передає Telegraph, критики порівняли реакцію Лінтон зі стилем французької королеви Марії-Антуанетти, а також звинуватили її в глузуваннях над менш забезпеченими людьми та в хвастощах свої багатством.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп пропонує значно знизити податки для американців.

Раніше також повідомлялося, що США досягли нового ліміту держборгу.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО