Чубаров уже два роки обіцяє відкрити представництво Меджлісу у Вашингтоні

З моменту, коли глава Меджлісу кримськотатарського народу й депутат БПП Рефат Чубаров пообіцяв відкрити у Вашингтоні представництво цього органу, минуло вже два роки, але питаннями захисту прав кримських татар в американській столиці опікується людина на волонтерських засадах.

Тоді Чубаров пояснив цей намір тим, що США є найбільш послідовним союзником України у боротьбі проти Росії, нагадує «Слово і Діло».

«Меджліс кримськотатарського народу найближчим часом відкриває своє представництво у Вашингтоні., тому що ми бачимо велику роль, яку можуть грати конкретно американські політики, якщо вони ще більш глибоко розберуться в наших проблемах», – повідомив тоді народний депутат.

Однак попри формулювання «найближчим часом» представництва кримських татар у Вашингтоні досі нємає. У відповіді на запит «Слова і Діла» депутат повідомив, що за потреби доручення керівництва Меджлісу в столиці США виконує на волонтерських один із кримських татар, що проживає там і є членом Виконавчої Ради Всесвітнього конгресу кримських татар.

«Одночасно ми продовжуємо нашу роботу щодо створення умов по відкриттю представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Брюсселі», – принагідно нагадав Чубаров.

Таким чином уже п’ята обіцянка народного депутата з 24, зареєстрованих «Словом і Ділом», отримує статус «не виконано».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО