Трагічне ДТП під Києвом: п'ятеро людей загинули, троє з них неповнолітні

На трасі Київ-Одеса поблизу села Пшеничне Васильківського району Київської області сталася ДТП, в результаті якої загинули п'ятеро людей, троє з них неповнолітні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-служба головного управління Національної поліції в Київській області, повідомляє «Слово і Діло».

«Неповнолітній керманич і четверо його пасажирів: троє хлопців – 16, 22 і 22 років і 17-річна дівчина від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події», – йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що аварія сталася через те, що 17-річний водій на батьківському автомобілі Opel Astra не впорався з керуванням, з'їхав в кювет і зіткнувся з деревом. За даними правоохоронців, всі загиблі були місцевими жителями.

«Наразі тривають слідчі дії. Призначено експертизи, за результатами яких буде встановлено всі обставини і причини смертельного ДТП», – додали в поліції.

Слідчими порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) КК.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО