Жебрівський розповів Хугу про порушення бойовиками «хлібного перемир'я»

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час сьогоднішньої зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Олександром Хугом розповів про порушення бойовиками «хлібного перемир'я», що триває й досі.

Також Жебрівський наголосив на екологічних проблемах Донбасу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Розповів, що всупереч оголошеному «хлібному перемир'ю» бойовики не припиняють обстріли контрольованої Україною території із забороненої зброї. Вкотре акцентував увагу представників місії на екологічній небезпеці, яку несе війна в Донецьку область. Звернув увагу, що українська сторона не має змоги моніторити й впливати на екологічну ситуацію на окупованій території, тому в цьому питанні можемо розраховувати лише на підтримку міжнародної спільноти», – написав Жебрівський.

Нагадаємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука звинуватив Жебрівського в «політичному страусизмі».

Відзначимо також, що 21 квітня 2017 року Павло Жебрівський пообіцяв вирішити питання будівництва 800 метрів нової теплотраси до комунальної котельні №13 у місті Селидове.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО