Бойовики готують масові провокації в Маріуполі на День Конституції

Зокрема, в плани проросійських терористів входить розміщення символіки «ДНР» на фасадах будівель.

Управління Служби безпеки України в Донецькій області отримало інформацію про спробу представників «Донецької народної республіки" вжити заходів, спрямованих на дестабілізацію ситуації на території Маріуполя Донецької області під час святкування 21-ї річниці Дня Конституції України - 28 червень 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба СБУ на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передає «Слово і Діло».

«Зокрема, в плани бойовиків входить розміщення символіки псевдодержавності освіти на фасадах будівель і трансляція вранці 28 червня т.зв. «Гімну ДНР» з використанням звукопідсилювальної апаратури з вікон окремих орендованих квартир в м Маріуполь », - сказано в повідомленні.

Так, СБУ звертається до жителів регіону і попереджає, що будь-яка допомога в скоєнні вищевказаних дій буде розцінюватися як сприяння терористичної організації.

«Просимо громадян поводити себе відповідально і виважено, не реагувати і не брати участь в будь-яких протиправних діях на шкоду державній безпеці України ... На території Донецької області триває антитерористична операція, тому на будь-які провокаційні дії правоохоронці реагуватимуть рішуче, жорстко і відповідно до чинного законодавства України», - підкреслили в СБУ.

Раніше розвідка повідомила про вибух бойовиками автомобіля майора ФСБ.

Нагадаємо, 25 червня стало відомо, що на Донбасі була нейтралізована група розвідників бойовиків.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО