З початку доби бойовики обстрілюють Авдіївку, неспокійно на луганському напрямку

Бойовики НВФ на Донбасі сьогодні, 26 червня, продовжили обстріли позицій українських військових, вогонь вівся серед іншого на луганському напрямку і в районі Авдіївки.

Про це повідомив спікер прес-центру штабу АТО Антон Миронович, Пердана «Слово і Діло», посилаючись на 112 Україна.

«Вже з початку цієї доби нами нараховано мінімум три факти застосування бойовиками зброї, порушення перемир'я. Один раз вони вже вдарили з мінометів калібру 82-мм на Луганщині біля населеного пункту Жовте. Також на Луганщині неподалік Попасної вночі було зафіксовано роботу ворожого снайпера. І один раз з кулеметів і стрілецької зброї бойовики вже обстрілювали наших військових, які тримають оборону неподалік від населеного пункту Кам'янка, це на північний схід від Авдіївки. За останніми даними, ніхто з наших військовослужбовців не постраждав. Не виключаємо, що бойовики знову продовжать обстрілювати наші позиції, якщо не вдень, то ввечері... У свою чергу ми вогонь не відкривали. Робимо все можливе, щоб дотримуватися попередніх домовленостей, але таке право за собою залишаємо», - повідомив спікер.

Нагадаємо, з початку доби 25 червня в зоні проведення АТО зафіксовано 4 факта застосування бойовиками зброї проти ВСУ, в результаті обстрілів жоден український військовий не постраждав.

А в центрі Києва зарізали учасника АТО і главу союзу мігрантів через гру на синтезаторі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО