До України не пустили 10 іноземців, які прямували на з'їзд байкерського клубу

До України не пустили 10 іноземних громадян, які прямували на з'їзд байкерського клубу «Hells Angels», відкриття якого призначене на 16 червня.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає «Слово і Діло».

«В ході оформлення прикордонники не пропустили через кордон 10 іноземців, які прямували на зліт байкерського клубу. Один з них, громадянин Марокко, не мав відповідних документів для в'їзду в нашу країну, на іншого іноземця - громадянина Німеччини спрацювала база даних Інтерполу через проблеми з документами. Інші іноземці були громадянами Росії. Всі вони прилетіли до України трьома різними рейсами. Під час прикордонного контролю, проведеного спільно з іноземними експертами і представниками Укрбюро «Інтерпол», дані громадяни не підтвердили мету своєї поїздки, оскільки не заявляли про фактичну участь у з'їзді», - йдеться в повідомленні.

14 червня в Харківській області українські прикордонники не пустили в Україну 9 російських учасників та вболівальників чемпіонату з боксу, які порушили порядок в'їзду в окупований Крим.

Як відомо, 16 і 17 червня в Києві відбудеться щорічна світова зустріч байкерів і презентація діяльності клубу Hells Angels, а також заходи, присвячені третій річниці створення української філії міжнародного байкерського клубу.

Нагадаємо, в неділю, 18 червня в столиці відбудеться «Марш рівності», організований представниками ЛГБТ-спільноти.

Раніше повідомлялося, що прикордонники затримали жінку з Донбасу з «паспортом ДНР» на в'їзді з Криму.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО