Роковини трагедії 2 травня в Одесі: ситуація в місті спокійна, правоохоронці працюють в посиленому режимі

Ситуація в Одесі в день річниці трагедії 2 травня спокійна.

Про це повідомляє 112 Україна, передає «Слово і Діло».

Силові структури сьогодні працюють у посиленому режимі. Зокрема, перекрито виїзди на Куликовому полі біля Будинку профспілок, пройти туди можна тільки пішки через металодетектори.

Як повідомляють місцеві ЗМІ конфліктів на Куликовому полі поки не було. Була одна дівчина з георгіївською стрічкою, з нею провели розмову, провокаційний предмет вилучили.

Як повідомляла поліція до 22 години буде тимчасово обмежено рух приватного транспорту у центральних районах міста поруч із Куликовим полем і біля Соборної та Грецької площі. В охороні громадського порядку беруть участь близько 3 тис. правоохоронців.

Сьогодні в Одесі заплановано три офіційні заходи: покладання квітів на вул. Дерибасівській, біля Будинку профспілок та панахида на Грецькій площі.

Нагадаємо, 2 травня 2014 р. в Одесі в ході масових заворушень загинули 48 осіб і понад 250 були поранені. За останніми даними прокуратури, 18 підозрюваних в організації та участі в масових заворушеннях в Одесі 2 травня 2014 року, оголошені в розшук.

За результатами досудового розслідування у квітні 2017 р. складено підозри стосовно двох громадян за ч. 2 ст. 294 КК України (масові заворушення) і вони також оголошено в розшук.

Нагадаємо, вчора прикордонники не пропустили в Україну вісьмох іноземців, які прямували в Одесу.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО