В Одесі правоохоронці почали працювати в посиленому режимі

Читать на русском
Всі правоохоронні органи Одеси і області почали працювати в посиленому режимі напередодні свят і річниці подій 2 травня.
фото: podrobnosti.ua

Всі правоохоронні органи Одеси і області почали працювати в посиленому режимі напередодні свят і річниці подій 2 травня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

Рішення про посилений режим роботи ухвалили на нараді силових відомств за участю заступника голови СБУ Олега Фролова та першого заступника МВС Сергія Ярового.

На нараді обговорювався рівень готовності до забезпечення порядку безпеки громадян Одеського регіону на травневі свята, а також річниці подій 2 травня 2014 року.

«За результатами спільної наради з метою недопущення терористичних і екстремістських проявів, порушень громадського порядку, прийнято рішення з 29 квітня цього року щодо несення посиленого режиму служби усіма правоохоронними органами регіону із залученням членів громадських формувань», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, 28 квітня в Нацполіціі заявили, що істотно просунулися в розслідуванні подій 2 травня 2014 року, в яких загинули 48 людей і більше двох сотень отримали поранення.

Раніше в Головному управлінні розвідки Міноборони попередили про підготовку спецслужбами РФ провокацій в Одесі на 2 і 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: