Фонд гарантування починає виплати депозитів вкладникам «Фортуна-Банку»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб починає здійснювати виплати коштів вкладникам АТ «Фортуна-Банк» з сьогоднішнього дня, 23 лютого 2017 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на ФГВФО.

«Для отримання відшкодування вкладники АТ «Фортуна-Банк» можуть звертатися з паспортом і документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділення будь-якого з банків-агентів Фонду гарантування: ВАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК», ВАТ «АЛЬФА-БАНК», ВАТ «КРЕДО-БАНК», ВАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ ПУМБ, ВАТ «ТАСкомбанк», ВАТ АБ «Південний», – йдеться в повідомленні Фонду.

Там також нагадують, що виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення ФГВФО банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати Фонду гарантування копії таких документів: паспорту та документу органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код), а також нотаріально завірену копію свідоцтва про право на спадщину.

Нагадаємо, що НБУ відніс до категорії неплатоспроможних АТ «Фортуна-Банк» у січні. 91% вкладників банку отримають свої вклади в повному обсязі.

Регулятор ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати ПАТ «Фортуна-Банк» учора, 22 лютого.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО