Новий одеський губернатор назвав пріоритети своєї роботи

Новий глава Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов розповів, що серед своїх пріоритетів бачить будівництво доріг, залучення інвестицій в регіон, реформування структури облдержадміністрації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Newsru.ua.

Зокрема, Степанов в ході спілкування з журналістами в середу зазначив, що, за його даними, на автодорозі Одеса - Рені в ремонту потребують понад 230 км, на що потрібно близько 1,4 млрд грн. Також Степанов вважає за необхідне підтримувати в хорошому стані трасу Київ - Одеса.

Для залучення інвестицій новий голова Одеської ОДА вважає за необхідне проведення інвестиційних форумів. Крім того, в його планах - створення окремого структурного підрозділу, який, зокрема, має буде займатися підготовкою інвестиційних пропозицій.

Крім того, новий глава обладміністрації має намір реформувати структуру цього відомства в цілому, тому що за його словами, діюча структура працює неефективно. «У нас сьогодні 4,4 тисячі звернень громадян, на які не дано відповіді», - навів Степанов один із прикладів.

Степанов зазначив, що має намір відродити управління агропромислової політики, а також розділити управління охорони здоров'я та соціальної політики, які в даний час об'єднані.

Він додав, що найближчим часом має намір відвідати всі райони Одеської області, щоб особисто ознайомитися з місцевими проблемами. Почати Степанов має намір з південних районів - Ренійського, Ізмаїльського, Болградського, а по дорозі на власні очі побачити обсяги майбутніх робіт по трасі Одеса - Рені.

Нагадаємо, 12 січня Президент призначив Максима Степанова головою Одеської обласної державної адміністрації.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО