До Києва приїхали фахівці з Німеччини оцінити добудову Подільсько-Воскресенського мосту

До Києва прибули фахівці Міністерства транспорту ФРН і німецькі інженери для того, щоб обговорити матеріальні і технічні аспекти добудови Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні до столиці прибув державний секретар Райнер Бомба, провідні фахівці Міністерства транспорту ФРН і німецькі інженери для того, щоб обговорити всі матеріальні та технічні аспекти добудови Подільсько-Воскресенського мостового переходу», – пише він.

Німецька сторона готова виділити 350 тис. євро на технічне обстеження мостового переходу, яке планують виконати до березня 2017 року. «Вже завтра проведемо обстеження на самому мості», – додав Майзель.

Голова департаменту додав, що є зацікавлені в добудові Подільсько-Воскресенського мостового переходу інвестори, які визнали цей проект інвестиційно привабливим і готові вкласти кошти.

Як повідомлялося раніше, наступного року в Київській міській адміністрації планують замінити тимчасові опори недобудованого Подільсько-Воскресенського моста через Дніпро.

Нагадаємо, добудувати міст, яким пізніше планується запуск гілки метро на Троєщину, в липні цього року пообіцяв столичний міський голова Віталій Кличко.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО