«Лабораторія Касперського» ліквідовує український офіс

Російська компанія «Лабораторія Касперського» ліквідовує українську офіс через санкції проти Росії, згідно з якими Україна відмовляється від програмного забезпечення з РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Товариство з обмеженою відповідальністю« Лабораторія Касперського Україна »повідомляє про ліквідацію за рішенням власника. Ліквідатором призначений Поліщук Андрій Петрович. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дня публікації оголошення за адресою м.Київ, вул. Шолуденка, 3, офіс 312», - наголошується в повідомленні.

Відзначається, що в вересні 2015 року Кабінет міністрів України доручив Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації заборонити придбання, оновлення та використання в органах державної влади програмного забезпечення «Лабораторії Касперського». Рада національної безпеки і оборони України заборонила використання російського програмного забезпечення, через введення Україною санкцій проти російських компаній.

Нагадаємо, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд підтримали продовження санкцій проти Росії за причетність до конфлікту на сході України і відсутність прогресу в імплементації Мінських домовленостей.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО