Революція Гідності три роки потому: як політики виконують обіцяне на Майдані?

У п’ятницю, 18 листопада, о 13:00 у приміщенні інформаційного агентства УНІАН відбудеться круглий стіл на тему «Обіцянки Євромайдану», присвячений реалізації обіцянок українських політиків, які вони дали під час Революції Гідності.

До участі в дискусії запрошені безпосередні учасники подій на Майдані Незалежності, народні депутати Мустафа Найєм, Ольга Богомолець, Володимир Парасюк, Борислав Береза.

До них долучаться також депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко, завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента Володимир Горковенко, директор енергетичних програм Центру світової економіки й міжнародних відносин НАНУ Валентин Землянський, політологи Андрій Єрмолаєв, Петро Олещук, політичний експерт Валентин Гладких.

Спікери обговорять найголовніші обіцянки часів Революції Гідності та основні досягнення післяреволюційної влади за 3 роки.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» презентувало звіт про рівень відповідальності генерального прокурора України Юрія Луценка за півроку його роботи на цій посаді.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО