Садовий просить НАБУ перевірити його на корупцію

Мер Львова Андрій Садовий звернеться до Національного антикорупційного бюро України з проханням розслідувати всі звинувачення на його адресу на предмет корупції.

Про це він пише на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Щодо звинувачень у корупції. Сьогодні направляю лист НАБУ з проханням ретельно вивчити всі звинувачення на мою адресу. Готовий надати всі можливі свідчення й докази, щоб відповідна перевірка пройшла швидко та ефективно», – зазначив він.

За словами Садового, до таких дій його підштовхує недосконалість судової системи. «У мене немає багато інструментів, щоб захищати своє чесне ім'я. Наші суди не вміють працювати з аналізом методів Геббельса й давати оцінку маніпуляційним технологіям», – пояснив він.

Нагадаємо, напередодні виборів минулого року на одному зі львівських телеканалів був продемонстрований фільм «Таємниці Ратуші: початок», автори якого звинуватили мера Львова Садового в співпраці з російськими спецслужбами (ФСБ), корупції та інших зловживаннях. При цьому автори фільму не вказувалися.

Як повідомлялося раніше, 2 жовтня 2015 року мер Львова Андрій Садовий у своїй програмі «Львів-2020» зазначив, що планує ввести електронне управління на всіх рівнях міських структур.

«Слово і Діло» зафіксувало 314 обіцянок міського голови Львова Андрія Садового, 126 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності мера – 40%. Із повним переліком обіцянок Садового можна ознайомитися на сторінці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО